Sivut

torstai 27. kesäkuuta 2013

Juminen juhannus

Mihinköhän kaikki aika katoaa vaikka periaatteessa olen lomalla eikä juurikaan tekemistä pitäisi olla? Päivän ruutiineihin kuuluu lähinnä kuntoilu ja säännöllinen syöminen, mutta silti tunnit loppuvat usein kesken! Omaa keskittymiskyvyttömyyttäni ja taipumustani häslätä ei tietenkään käy syyttäminen. Liekö Harmaat Herrat asialla.. 

Anyhow, treenit sujuivat viikon-pari oikein loistavasti ja sain jaoteltua ja rytmitettyä treenit toimivasti, mutta sitten iski flunssa. Ehkäpä se johtui siitä, että katsottiin eräänä viikonloppuna kamalan paljon Rokkarille morsianta.... ei se elimistö sentään kaikkea kestä. Viime viikon alusta oli vielä ihan jeppis olo, mutta tiistainen salitreeni oli virhe, sillä kuume paukahti päälle ja kovaa. Seuraavana päivänä lämpö laski sitten jo aivan liikaa ja vietin päivän todella alilämpöisessä tokkurassa. Jännitti ihan vietävästi meneekö juhannus-suunnitelmat mönkään.

Lämpö palasi kuitenkin normaaleihin asteisiin hyvissä ajoin eikä muutkaan oireet vaivanneet,  joten perjantaina uskalsin lähteä maalle nautiskelemaan viikonlopusta ja ystävien seurasta! Painuttiin Tampere-toverien kanssa maalle syömään hyvää ruokaa sekä saunomaan ja uimaan. Käytiin myös katsomassa komeaa mutta kovin lyhytikäistä kokkoa kylällä. Siitä onkin vuosia kun olen viimeeksi nähnyt kunnon kokon roihuavan! Juhannuspäivä menikin sitten  kaverin moottoriveneellä Lohjanjärvellä pörräten. Ihan mahtavaa, loikoilin koko päivän veneen keulassa rentoutumassa, mietiskelemässä ja polttamassa naamaani. Muut pelkäsivät, että meikällä on huono olo tai törkeän tylsää (olin kuulemma niin kamalan hiljainen), mutta mun mielestä päivä oli melkolailla täydellinen.




Piipahdettiin välistä myös Kaljaasilla, eli pienellä olutlautalla, ja jollain pienehköllä kalliolla rillailemassa. Päästiin vasta ennen puoltayötä Lohjalle ja suihkun ja saunan kautta yöelämään jortsailemaan hiki otsalla. Yö venyi superpitkäksi eikä unta juurikaan tullut saatua, joten sunnuntai ja maanantai meni täysin koomatessa. Joo o, lepo on tärkeää ja niin edelleen.. oivoi.

Ajoittain kipeähköä  kurkkua lukuunottamatta olo on nyt terve. Olen tällä viikolla saanut treenattua koko kropan todella tehokkaasti ja sain salilla lisättyä mukavasti toistoja ja Insanityssä painettua huomattavasti kovemmalla teholla. Takareidetkin alkaa vihdoin olemaan normaalit eivätkä niin hullun jumiset kuin alussa uuden jalkatreenin jäljiltä. Venyttely on tehnyt aika höpöä! Tänään lisäsin treeniin myös pohkeet, joita en siis ole ikinä treenannut ja HUH-HUH - poltti niin vietävästi, että ihme ettei lihakset syttyneet tuleen. 

Huomenna on vielä luvassa yläkroppa ja lauantaina jalat. Jalkojen treenaaminen onkin meikäläisen lempparihommaa nykyään, painun salille aina into piukkana ja teen jo bussimatkalla mielikuvaharjoituksia. Mahtaakohan naamakin olla yhtä rutussa kuin viimeisiä toistoja pusertaessa, eheh..


Mihinkään liittymättä: paprikan päivät olivat luetut (phyi!)

Viime viikot ovat olleet todella mukavia ja varsinkin viikonloppuisin on saanut nauttia hyvästä seurasta ja pitää hauskaa. Yllättäen saankin jälleen vieraan viikonlopuksi, mutta onneksi kyseistä neitokaista ei haittaa jos katoan salille pariksi tunniksi! Saattaapi olla, että lähtee mukaankin pumppaamaan! Saa nähdä keksitäänkö viikonlopuksi jotain aktiviteettiakin vai käytämmekö ajan tehokkaasti katsomalla jotain yhtä laadukasta viihdettä kuin Brett Michaelsin lervahtanut naama. Kunhan ei vaan taas tulisi kipeäksi moisista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti