Sivut

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Supersunnuntait

Heti alkuun hieman ennen/jälkeen -fiilistelyitä. Eräältä kaverilta tuli edellisenä päivänä vaatimus kehityskuvista ja hetken hangoiteltuani räpsäisin selästäni uuden kuvan. Jostain syystä pelkäsin pahinta, vaikka T25:n aikana olenkin huomannut hyvää kehitystä selkälihaksissani. Kuvaa tarkastellessani ja vertailtuani sitä vanhoihin kuviin sain kuitenkin olla tyytyväinen! Omasta mielestäni kehitys on ollut hyvää, sillä eihän meikäläinen ole missään vaiheessa keskittynyt sen erityisemmin selkälihaksiin ja kuten mainittua, selkä on alun alkaenkin ollut "pahin ongelmani". 

Tuoreimmasta kuvasta näkyy myös hieman käsien pienentyminen. Allit ovat nykyään melko olemattomat ja tilalle on tullut kivasti lihasta. Seuraavaa seikkaa en ala esittelemään, mutta rinnatkin ovat jonkin verran pienentyneet, mikä ei oikeastaan haittaa meikäläistä yhtään. Kunhan eivät ihan kokonaan katoa.

Kesä 2012    /     Tammikuu 2013     /     Marraskuu 2013



On jo jonkin aikaa pitänyt ottaa tavaksi räpsäistä uudet kuvat joka viikko edestä, sivulta ja takaa, mutta kuinka voikaan ihminen olla laiska moisenkin pikkuhomman suhteen. Nyt koitan kuitenkin jos saisin aikaiseksi napattua joka viikon loppupuolella moiset! Olisi ihan jännä tehdä niistä jonkinlainen kooste, missä näkyisi kehitys pitkältä aikaväliltä viikko viikon jälkeen. 

Kummallisia muuten nämä sunnuntait! En muista koska olisin viimeeksi nukkunut kunnon pitkät yöunet lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, mutta silti sunnuntait ovat olleet jo pitkän aikaa viikon parhaita treenipäiviä. Tänäänkin pyöräilin salille silmät ristissä ja sohvan pehmeys mielessäni, mutta paikan päälle päästyäni hommat luistivat aivan järjettömän hyvin. En meinannut itsekään uskoa miten hyvin sain lisättyä taas painoja (Elixia-reissun jälkeen olen lisäillyt niitä joka viikko edes rippusen). Etureiden ojennukseenkin kolahti 10kg lisää, vaikka normaalisti jo 2,5kg lisä tuntuu ylivoimaiselta!? 


Voihan se tietty olla, että tämä on ihan perushuttua punttipiireissä. Viime aikoina on alkanut tulemaan sellainen olo, että pitäisiköhän pyöriä enemmän punttis-foorumeilla, niin ehkä saisin vähän paremman käsityksen siitä miten hommat yleensäkin toimii. Olisihan sitä punttis-kieltäkin hyvä oppia puhumaan, ettei vaikuttaisi ihan dorkalta aina kun joku rupeaa salilla juttelemaan. Noh, liekö tuolla niin väliä: haastan joka viikko itseni parempaan suoritukseen, kehitystä tapahtuu ja paikat pysyvät ehjinä, joten pakkohan meitsin on olla oikeilla raiteilla. 



Laitoin Lady Linen jäsenyyden tauolle marraskuusta tammikuuhun ja keskityn toistaiseksi käymään Hanhivaarassa. Sen lisäksi, että siellä on paljon helpompi käydä usemmankin kerran viikossa (tästä polkaisee sinne n. kymmenessä minuutissa) ja jäsenyys ei ole törkykallis, olen myös mieltynyt paikan avaraan tilaan. Porukkaakin on yleensä melko vähän suhteessa laitteiden määrään ja usein olenkin saanut puurtaa joko yleisellä tai naisten puolella ylhäisessä yksinäisyydessäni. 

Kehonkoostumusmittauksen jälkeen lisäsin aika roimasti pakarahommia treeniini. Siinä missä viime vuosi (= mittauksesta mittaukseen) oli omistettu rasvaprosentin pudotukseen, tuleva vuosi on omistettu armottomalle pepputreenille. Muuta kroppaa unohtamatta, tietenkin. Uutuutena ujutin treenin joukkoon takapotkut ja "sivulle heilautukset" taljassa. Meitsiä pidetään varmaan ihan narsistina siellä kun kyttään itseäni peilistä näitä tehdessäni, mutta hitto vie, onhan se kiva seurata lihasten työskentelyä kun valaistuskin on niin imarteleva ! 

Kotitreenejä ajatellen sijoitin joitakin ropoja kilon ranne/nilkkapainoihin. Olen nyt testaillut kyseisiä remmejä viikon verran ja toimii! Saa mukavasti lisävastusta muutamiin Tiffany Rothen treeneihin ja esimerkiksi Insanitystä tuttuihin lonkankoukistajien liikkeisiin. Rauhallisia ja yksinkertaisia juttuja siis, mutta kyllä taatusti tuntuu seuraavana päivänä. 

Nilkkapainot kehiin ja johan tuntuu!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti