Sivut

lauantai 24. elokuuta 2013

Ja niin hurahti pari viikkoa

Noniin, jälleen yksi ympäriinsä poukkoileva megapostaus tiedossa kun en ole aiemmin ehtinyt koneen ääreen näpyttelemään. Tämänpäiväisessä löpinässä ei juurikaan kuntoilusta puhuta, vaan niiden vuoro on seuraavassa - toivottavasti huomisessa - tekstissä.

Jurassic Rock meni loistavasti! Pääsin toverin mummon mökille  hyvissä ajoin ja vastaanotto oli oikein sydämellinen. Tuli ihan oma mummo mieleen tavattoman riuskasta halauksesta mummon pieneen kokoon nähden, hih. Tovin istuskelun jälkeen siirryin festarialueelle huomatakseni, että tein sen tunnin etuajassa! Mikäs siinä, sää oli hyvä ja pääsin helposti luikahtamaan aivan lavan eteen aitaan roikkumaan ja näin Killswitch Engagenkin keikan kokonaisuudessaan. Devinin setti oli odotetun loistava, mitä nyt tuli armoton hampurilaishimo kun ennen keikkaa näytettiin puolisen tuntia juustohampurilaisen kuvaa valtavalla näytöllä. 

Pääsin takaisin mökille kolmen maissa ja säädettyä aikani aamun valolta suojaavien lakanoiden ja muiden suojien kanssa pääsin käpertymään makuupussiini. Täytyy sanoa, että aika hiton hyvin meikäläisen autossa kyllä nukkuu! Aamulla heräsin virkeänä eikä paikatkaan olleet kummoisesti jumissa. Sunnuntai kuluikin sitten hirmu mukavasti hyvällä ruualla hemmoteltuna (sinne meni meikäläisen kevyt viikonloppu) ja Annen kanssa ympäriinsä touhuillessa. Käytiin vähän melomassa ja kalastamassa ja poimittiin meheviä puna- ja mustaviinimarjoja kotiin vietäväksi. 


Valitettavasti meistä ei ollut kalastajiksi, vaan tämä saalis on Annen veljen



Kuvat Annelta

Illalla kiidin taas festarialueelle ja pääsin jälleen mukavan eteen, eikä edessä ollut hujoppejakaan peittämässä tällaisen pätkän näkyvyyttä. SOADin pojat olivat hyvässä vedossa ja olin ikionnellinen päästyäni keikalle. Soittivat hurjasti vanhempia biisejä ja yllätyin kuinka monta kappaletta sai kuulla ensimmäiseltäkin levyltä, ihan mahtavaa!

Kotimatkalla liikenne oli rauhallista ja sadekin pysyi poissa meikäläisen reitiltä joten ajo sujui oikein rattoisasti energiajuomaa hörppien ja naminami-proteiinipatukkaa mutustaen. Kotona odottikin sitten valtaisat oksennukset kahdelle matolle tähdättynä, joten pääsinkin vielä yöllisiin matonpesuhommiin. On ne kissat mukavia! 

Viikko meni täysin muuttopuuhien parissa ja kämppä oli jatkuvasti yhtä kaaosta. Torstaina pakattiin auto ja paku täyteen laatikoita ja säkkejä ja ihmeteltiin miten yhdellä ihmisellä voi olla niin älyttömästi tavaraa. Salon päässä energiaa ei juurikaan ollut enää jäljellä ja kamat jäi enemmän tai vähemmän lojumaan ympäriinsä seuraavaan maanantaihin asti. Ei huvittanut vielä jäädä uudelle kämpälle lojumaan kaaoksen keskelle, joten pakenin äidin hoiviin. 

Viikonloppuna oli muuten Turun Zombiewalk! Vietettiin hauska päivä Turkulaisen kaverin luona ja läträttiin lateksilla ja tekoverellä niin, että koko asunto oli punaisen kirjava. Ei kuulemma haitannut, mutta kyllä vähän kuumotti ajatellessa kaveri-paran siivousurakkaa. Sade ei juurikaan kulkuetta haitannut ja sadat veriset ja kärsineet zombit maleksi ja hoippui öristen pitkin Turun katuja. Itse toikkaroin häämekossa ja korkokengissä, joiden korkolaput jäivät jonnekin matkan varrelle, joten varpaat vähän kärsivät, mutta hällä väliä parista rakosta. Hauskaa oli! Vilahdettiin kavereiden kanssa nopeasti Ylen uutisissakin (2:53->).


Zombi-morsian

Myönnettäköön että kyseisen lauantai-illan kruunasi juustohampurilainen joka oli kummitellut mielessä Devinin keikasta lähtien.

Tähän viikkoon on mahtunut muun tohinan lisäksi yhden yön Viron reissu äidin kanssa. Ostosteltiin ympäriinsä ja käveltiin vanhassa kaupungissa, mutta ei ehditty kovin paljoa paikkoja tutkimaan. Kyllä sinnekin olisi vähintään yhden kokonaisen päivän tarvinnut, sillä eri paikkoihin siirtymisiin vaadittiin yllättävän paljon aikaa. Reissu oli kuitenkin onnistunut ja oli kiva vähän "seikkailla" äidin kanssa. Noiden kahden päivän aikana syömiset meni aivan retuperälle, mutta ilmeisesti pari turbohiilaripäivää teki ihan hyvää aineenvaihdunnalle. 

Palasin eilen Tampereelle kovasti tyhjentyneeseen asuntooni. Inhottavaa kun kuulee omituisia ääniä eikä voi laittaa niitä kissojen piikkiin, sillä ne ryökäleet jäivät Saloon hoivattaviksi! Ei tuota käärmettäkään voi oikein syyttää kaikista rapinoista ja kolinoista. Paljoa en kotona ehdi hengailla sillä tänäänkin on luvassa poikkeuksellista ohjelmaa. On nimittäin luokkakokouksen aika! 

Tarkoitus on kokoontua Helsingissä Eduskuntatalon portailla neljältä, joten meikäläisen on hypättävä junaan tai bussiin jo yhden jälkeen jos aion päästä perille ajoissa. Vaatetuksen päättäminen on vielä vähän vaiheessa ja pitäisi kuntoilla ja käydä suihkussa, mutta sen sijaan olen käyttänyt aamupäivän tutkien internetin ihmeellistä maailmaa ja tätä järjetöntä postausta kirjoittaen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti