Sivut

lauantai 10. elokuuta 2013

Kohti Jurassic Rockia!

Viikon kuntoilut ovat nyt sitten plakkarissa ja viikonloppu on täällä! Focus T25 on purrut lujaa ja Shaun T on todistanut että vajaassa puolessa tunnissa saa kuin saakin vedettyä rankan treenin. Itsestähän se lopulta riippuu! Treenit ovat melko vaikeita, sillä varsinaisiin liikkeisiin ryhdytään ilman esimerkkejä, jalkoja liikutetaan todella nopeasti ja taukoja ei todellakaan ole. Uskon kuitenkin, että kunhan alkaa muistaa mitä mikäkin liikkeen nimi tarkoittaa, treenit alkavat sujumaan ja niistä saa viimeisetkin rippusetkin irti. Itseasiassa on aika hauskaakin, että opeteltavaa riittää! Lisäksi 25 minuuttia menee huhkiessa kuin siivillä ja treeni on paljon helpompi sovittaa päivään kuin tunnin Insanity. 

Salihommat ja T25 ovat sopineet tällä viikolla loistavasti yhteen ja vieläpä täysin suunnittelematta: jalkapäivinä on ollut paljon kyykkäämistä, yläkroppapäivänä punnerruksia ja vatsapäivänä intervallitreeniä keskivartalolle. Salilla on taas riittänyt puhtia uskomattoman paljon ja treenit ovat olleet supertehokkaita. 


Kuvissa saattaa nähdä (säälittävän) kasvun reisissä, wohoo!


Veli tuli torstaina muutamaksi yöksi kylään ja ollaan lähinnä pelattu ja katsottu telkkaria, eli olen kuluttanut energiaa ainoastaan salilla ja T25:n ajan. Eilen tosin katsottiin Arnold Schwarzeneggerin ensimmäinen elokuva, Hercules in New York, ja kyseinen raina oli niin järjetön, että vatsalihakset sai hyvää treeniä hillittömistä naurukohtauksista. Tänään onkin sitten vähän aktiivisempaa elämää tiedossa, sillä karautan Mikkeliin nauttimaan livemusiikista. Jeps, Jurassic Rock it is! Tänään pääsen ihastelemaan Killswitch Engagea sekä Devin Townsendiä ja huomenna System Of A Downia - loistokasta! Ei mitään tanssimusiikkia, mutta jospa silti tulisi vähän hulinoitua ja hypittyä.



Touhu menee väkisin valvomiseksi, sillä Devin lopettaa näillä näkymin vasta kahden maissa yöllä ja SOAD yhdeksältä illalla, minkä jälkeen on ajettava vielä Tampereelle kotio. Sallin siis huomenna itselleni yhden energiajuoman (joka on muuten viimeinen niistä kolmesta jotka sisällytin tavoitteisiini ennen syyskuuta), sillä pitkien matkojen ajelu yksinään on tyl-sää! Toivottavasti tuo ihmeliemi, musiikin huudatus ja jälkitunnelma pitää meikäläisen valppaana koko ajomatkan. 

Tässä viikonlopussa on myös mahtava tilaisuus olla pari päivää vähän kevyemmällä linjalla. Siispä parin tonnikalapurkin ja proteiinipatukan lisäksi takakontti täyteen hedelmiä ja helposti mussutettavia vihanneksia. Nukkuminen sujuu autossa, mikä on testatusti ihan käypä vaihtoehto ja oikeastaan mukavampikin kuin teltta. Pääsen onneksi ystävän isovanhempien mökin lähelle syrjään julkisista paikoista, ettei poliisit tule keskellä yötä herättelemään. Toveri perheineen on itseasiassa mökillä, mutta haluan nukkua autossa nimenomaan myöhäisen saapumisen ja pitkään nukkumisen takia. Pääsen sitten sunnuntaina viettämään mökille aikaa ennen festarialueelle siirtymistä. 




Ai että, olen niin innoissani! Devin Townsend on nykyään yksi lempiartisteistani, vaikka tutustuinki kyseisen herran tuotantoon vasta viime vuonna, ja System of A Down taas on vanha rakkaus yläastevuosilta. Molemmat olen nähnyt aiemmin livenä ja uskoisin että tälläkin kertaa ovat molemmat niin loistavia että galaksit räjähtää ja luurangot nousee haudoistaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti