Sivut

lauantai 3. elokuuta 2013

Muutoksia salihommiin

Salilla on reissun jälkeen tullut ravattua pari kuukautta, joten kuun vaihtuessa oli aika sekoittaa vähän pakkaa ja muuttaa treeniä. Tähän mennessä olen tehnyt kolmijakoista treeniä pitkillä sarjoilla:

1. Jalat, peppu
2. Kädet, selkä, rinta
3. Vatsa

Nyt lyhennän sarjoja, lisään painoja ja joitakin uusia liikkeitä sekä jaan jalkatreenin kahdelle päivälle, sillä tähän mennessä olen tehnyt todella pitkää jalkatreeniä ja joskus loppua kohden voimat ovat uhkaavasti hiipumaisillaan. Ensimmäisen jalkatreenin pohjaan kyykkyyn ja toisen prässiin.

1. Etureidet, pohkeet
2. Kädet, rinta
3. Vatsa, selkä
4. Takareidet, peppu

Ensimmäinen kierto tällä systeemillä on takana ja voin amatöörin ilolla todeta: toimii! Jo ensimmäisen päivän jälkeen saatoin todeta, että kannatti jakaa jalat kahdelle päivälle, sillä vaikka lisäsin jaloillekin muutamat uudet liikkeetkin, voimia riitti paljon paremmin kun keskityin vain kyykkyyn enkä koittanut väkisin vääntää vielä prässissäkin. Keski- ja ylävartalon treenitkin tuntuvat nyt paljon järkevämmiltä.

Näillä eväillä pusketaan sitten taas ~pari kuukautta! Meikäläisellä on muuttokin edessä about kuukauden päästä ja joudun siirtämään Lady Line-jäsenyyteni Turkuun, joten saa nähdä millaiset pelit ja vehkeet siellä on tarjolla. Tampereen LL:n salillahan ei ole mikään hurja kattaus laitteissa koska kyseessä on melko pieni tila, mutta olen kuullut villejä huhuja muiden saman ketjun salien kattavammasta tarjonnasta. 




<a href="http://www.bloglovin.com/blog/7619721/?claim=ky77kjk6csy">Follow my blog with Bloglovin</a>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti