Sivut

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Ryytynyt reippailija

Oi ja voi, heräsin eilen jokseenkin kuumissani ja harmittelin heti, että joudun ehkä jättämään kuntoilut väliin. Paria tuntia myöhemmin olo alkoi olemaan aika kaamea: päätä särki pahemmin kuin vuosiin, silmiin sattui ja hiki virtasi vaikka vilutti. Kuumetta oli rapsakat 38,5 astetta: kas kummaa kun olikin niin ryytynyt olo! Päivän mittaan lämpö nousi vielä jonkun verran, mutta myöhään illalla se laski hyvin nopeasti 37:n asteen tienoille. Yöllä lämpö nousi taas, mutta aamulla se oli jälleen siedettävissä lukemissa ja nyt onkin sitten jo alilämpöä. Ihme jojoilua! 

Parin päivän tauko ja hinku kuntoilemaan on suorastaan järjetön! Harmittaa niin vietävästi, mutta pakko vaan malttaa tervehtyä. Olen kuitenkin ihmeen hyvin välttynyt taudeilta tänä talvena, liekö kohonneen kunnon ansiota. 

Asiasta toiseen, piipahdin viikonloppuna Naisex-messuilla. Itse messut olivat melko turhanpäiväiset tarjonnaltaan ja tilatkin olivat melko ahtaat. Meinasin pari kertaa jäädä ylitse jyräävien tanttojen jalkoihin. Kuitenkin, messuilla sai parilla eurolla mittauttaa rasvaprosenttinsa sellaisella käsissä pidettävällä laitteella ja äitini pienellä suostuttelulla iskin roposet tiskiin. Kuten olenkin aiemmin jo maininnut, kävin syksyllä  kehonkoostumusmittauksessa ja tarkoitukseni oli mennä vasta kesällä uudelleen. Enpä voi kuitenkaan sanoa, että harmittaisi tämä parilla eurolla köyhtyminen. Rasvaprosentti oli nimittäin 21,9%, eli yhdeksän prosenttia pienempi kuin syksyllä! Hurraa hurraa! Aion silti mennä kesällä kehonkoostumusmittaukseenkin, sillä siitä selviää paljon muutakin rasvaprosentin lisäksi, mutta tältä erää sain halvalla hyvän mielen ja rutkasti lisämotivaatiota. 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti