Sivut

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Puuroa päässä

Huhhuh, että ihminen voikin olla uupunut. Aamutreenin jälkeen kiskaisin itseni kouluun ja siellä istuinkin sitten puuhastelemassa seuraavat kymmenen tuntia. Vaikka ajattelua tai fyysisiä suorituksia ei juurikaan tarvinnut harrastaa niin aivot ja kroppa ovat uskomatonta velliä. Onneksi veli perui sovitut Portal 2 -pelisessiot, nimittäin tästä pääkopasta ei olisi saanut rutistettua ratkaisua yhteenkään pulmaan. Hurjat maanantai-illan suunnitelmat muuten, eikös vaan!

Sänky kutsuu tänään siis todellakin aikaisin, mikä lienee ihan hyvä kun aamulla olisi taas tarkoitus suunnata salille varhain. Ihan huippua että Lady Linen ovet aukeaa jo seitsemältä kolmena päivänä viikossa! Monethan ovat aamutreenailua vastaan, koska tällöin ei ehdi tankkaamaan proteiinia ajoissa ennen treeniä, mutta henkilökohtaisesti jaksan aamulla kaikken parhaiten ja siksi valitsen aikaisen ajankohdan mielummin kuin myöhäisen. Jonkinlaiseen nopeaan proteiinivalmisteeseen olisi varmaan hyvä satsata, mutta se investointi saa odottaa rahaisempia aikoja. Tällä hetkellä huitaisen naamariin heti herättyäni raejuustoa sekä puuroa ja treenin jälkeen palkkarin. 

Muutama sana aamun uudesta tuttavuudesta:

Max Interval Sports Training ei ollut niin raskas kuin odotin, mutta ehdottomasti yksi kovimmista Insanity-treeneistä. Lämmittelyn jälkeiset venyttelyt skipattiin kyseisessä videossa kokonaan, minkä takia treeni tuntui ekstrapitkältä. Toisaalta melko pitkiä taukoja oli poikkeuksellisen paljon ja välillä tuli jo vähän rauhatonkin olo: "Jatketaan jo!" 

Treeni koostui siis eri urheilulajien harjoituksista: nyrkkeilyä, jalkapalloa, koripalloa, voimistelua jne. Aika hauskoja juttuja oikeastaan kaikki! Rankimmat harjoitukset oli ehdottomasti jalkapallo-osiossa: Football Drills ja Triceps Pulses. Ensimmäisessä töpötettään nopein jaloin haara-asennossa kädet tavallaan torjuvassa asennossa, pudottaudutaan lattialle ja kävellään hyvin matalassa lankussa sivuttain, hypätään ylös ja toistetaan. Jälkimmäisessä jäädään matalaakin matalampaan lankkuun ja tehdään hyvin pientä punnerusliikettä. Nuo kävelyt ei meinanneet onnistua sitten millään. 

Football Drills


Treenin lopussa oli vielä ihan hullua sprinttailua polvet korkealla ja jonkinlaisia pituushyppyjä. Kissatkin flippasivat yksissä tuumin rymistelystäni ja rupesivat juoksemaan pitkin seiniä. Voi tietty olla, että kissoihin vaikutti myös täysin aiheeton naurunremakkani kesken kovimman sprinttaamisen. Pelkäsin ihan tosissani, että kohta se alakerran naapuri tulee nyrkit heiluen visiitille kun meikä pitää henkilökohtaisia olympialaisia ja höröttää vielä heikkopäisesti päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti