Sivut

torstai 4. huhtikuuta 2013

Salilla en ala käymään! ...Jaa enkö?

Visiitti Lady Linella tuli suoritettua ja niinhän siinä kävi, että voitto tavallaan siirrettiin mulle ja nyt omistan vuoden jäsenyyden kyseiselle salille. Niin, mitä tulikaan ekassa blogi-kirjoituksessa sanottua: "Salilla en ole koskaan käynyt enkä luultavasti koskaan ala käymäänkään - kokeilla voin!" 

Joopa joo, niin ne asiat vaan muuttuu kuukaudessa. 

Lady Line vaikutti aivan huippuviihtyisältä mestalta. Tiloista löytyy kuntoilujuttujen lisäksi rentoutushuone hieromatuolein ja muutama sauna ja veikkaanpa, että meikäläisen tulee löytämään aika monastikin rentoutumasta jostain näistä. Eräästä huoneesta löytyi solarium, joka on ilmeisesti myös vapaassa käytössä. En ole kummoinenkaan auringonpalvoja, mutta pieni väri ihossa on ihan kiva. En usko kömpiväni laitteen sisään kovinkaan monesti, mutta eiköhän tuokin tule jossain vaiheessa testattua. Vai uskaltaako tässä enää mitään sanoa kun salipuheetkin tuli jo pyörrettyä...





Eri ryhmäliikuntojenkin tarjonta vaikutti mielenkiintoiselta ja mahdollisimman montaa tulee varmasti kokeiltua. Ties vaikka hurahtaisin johonkin! Eniten kuitenkin odotan salitreenejä, sillä innostus lihaksien kehittämiseen on kasvanut aivan hurjasti viime viikkoina. 


Olen jo aika into piukeena kun sovittiin ensi tiistaille personal trainer -tapaaminen. Toisaalta myös hermostuttaa kauheesti, koska en tosiaan tajua niistä laitteista mitään. Pelkään myös kaikkia niitä über fittejä naisia, jaiks! Onneksi miehet pysyy ovien ulkopuolella, sillä testosteronimiekkosten läsnäollessa meikällä menis sisu kaulaan. Ihmiset on niin kamalan pelottavia yhyy! Saisin vapaasti ravata Tullintorilta löytyvässä Albatrossissakin treenaamassa, mutta ihmispelon takia en varmaan eksy sinne vielä hyvään toviin (sääliö)!



Täysin asiaan liittymättömiä hyppykuvia viikonlopulta

Oli muuten aivan ihana tyyppi se Lady Linen palveluneuvoja! Pirteys ja iloisuus tarttui oikopäätä. Tuli mainittua, että syksyllä olisi tarkoitus aloittaa reggaeton ja kappas - kuinka ollakaan, että tämä palveluneuvoja on juurikin reggaetonin opettajana Salsa Housessa, jonne tiemme puolen vuoden päästä on käyvä. Nyt odotan sitäkin kahta kauheammin, ai että!

1 kommentti:

  1. Jee! Ihan mahtavaa kun oot löytäny salin, se onkin kropan muokkauksen kannalta paras paikka! :)

    VastaaPoista