Sivut

perjantai 26. huhtikuuta 2013

Pähkinöissä!

Koko viikko on ollut aika mahdotonta sählinkiä, mutta vihdoin asiat on kutakuinkin kondiksessa. Mitä lähemmäs reissu tulee, sitä vähemmän meikäläisellä on keskittymiskykyä. Päivittäiset treenit on oikeastaan ainut asia mihin olen täysin pystynyt uppoutumaan hairahtumatta toisiin puuhiin parin minuutin epätoivoisen räpellyksen jälkeen. Tämän päivän treenit on tosin vielä hikoilematta. Säästelin illaksi oikein kunnon väsytystreeniä, jos saisin vaikka paremmin unta. Lento lähtee Pirkkalan kentältä kymmeneltä, joten onneksi ei tarvitse sentään herätä normaalia arkipäivää aikaisemmin.

Kovin hyvin tuntuu tuo salilla käyminen maittavan, vaikka toisin luulin. Bussiin kipittäminen heti aamusta ei tunnu enää laisinkaan pahalta vaan pieni happihyppely ennen treenejä tuntuu oikeastaan ihanan virkistävältä. Veikkaan, että kesäkuussa pyrin käymään useamminkin kun tuntuu ettei tuo kolme kertaa riitä mihinkään! Sen lisäksi, että lihakset saa kyytiä, saan myös aivoille hieman tekemistä salilla. Olen häpeällisen laiska lukemaan tai katsomaan uutisia, mutta salilla ne pyörivät ruudussa yleensä aina sopivasti lämmittelyn ja loppuverryttelyn aikaan.  Olen sitten minäkin vähän edes perillä maailman asioista. 

Reissun jälkeen tekisi mieli ostaa leuanvetotanko, olisi meinaan kiva haaste kesälle treenata leukojen vetelyä. Kalliitahan nuo tangot ei ole, mutta täytynee silti tsekkailla rahatilannetta. On muitakin rahareikiä tiedossa kesälle, niin kuin aina. 

Äiti oli muuten ollut kultainen ja ostanut meikäläiselle sykemittarin.  Olin ihan pähkinöissä testaillessani sitä viikonlopun treeneissä. Syke pyöri lähinnä 150 - 160 paikkeilla, korkeimmillaan 172/min.  Esimerkkinä voisin heittää kulutuksesta Pure Cardio + Insane Abs -combon, jonka aikana tuli mittarin mukaan kulutettua huikeat 800kcal. Kiva kapistus, en voi muuta sanoa!

Tästä päivityksestäkin varmaan huomaa, ettei ajatukset kulje kauhean sulavasti vaan poukkoilevat asiasta toiseen. Ehkä onkin parempi luovuttaa ja hypätä vihdoin treenitossuihin. 

Koitan reissusta vähän päivitellä jos tulee jotain vähänkin kuntoiluun liittyvää harrastettua, mutta turha tästä varmaan on matkailublogia sentään tehdä.

Auf Wiedersehen!

1 kommentti:

  1. Sellasia ovensuuhun pingotettavia leuanvetotankoja saa jollai 30-40e, ostaisin iteki mutta kun meil on vammaset karmit noissa ovissa (keskeltä koholla) niin ei saa laitettua! :( Vähänkö se oliski hyvää treenii..

    VastaaPoista