Sivut

torstai 11. huhtikuuta 2013

Sali oli suksee!

Personal trainer -tapaaminen meni oikein mukavasti! Kerroin valmentajalle tavoitteinani olevan lihaksien reipas kasvattelu erityisesti alaruumiissa, mutta myös keskiruumiissa (ja tietty rasvanpoltto), joten niihin keskitytään nyt. Yläkroppa jätetään ainakin tältä erää vähemmälle salitreenille kun Isanityssä tulee sille alueelle ihan tarpeeksi hommia. Hartijani ovat luonnostaan leveähköt, joten toivon alaruumiiseen keskittymisen tuovan tasapainoa kehoon.


 Oona Tolppanenkin kirjoittaa blogia
Sanoisinko, että aikamoinen booty ja jalat mimmillä, auwau!


Ohjelmani koostuu lyhyistä sarjoista painavilla painoilla ja pitkistä palautumisista. Jos alkaa tuntumaan liian helpolta eli sarjat menee loppuun saakka naama peruslukemilla, niin ohjeistuksen mukaan painoja tulee lisätä. Täytyy sanoa, että yllätin itsenikin jaksamalla rutistaa paljon painavampia painoja kuin luulin. Itse treeniä ei hirveästi ehditty tekemään kun edellisellä asiakkaalla meni hieman yliaikaa ja meilläkin meni alusta tovi pälättämiseen. Tuollaisissa ajoitetuissa tapaamisissa olisi tosiaan hyvä oppia kertomaan asiat lyhyesti ja ytimekkäästi, mutta taas tuli juoruttua ummet ja lammet treenitottumuksista, eheh..


Valmentaja pyysi harkitsemaan Lady Linen pt- paketteja kun tavoitteet on mitä on, mutta annan asian hautua mielessä ainakin siihen toiseen tapaamiseen saakka. Olisihan se mahtavaa ja auttaisi varmasti ihan hurjasti, mutta toisaalta tyhjästä on paha nyhjäistä massia moisen luksuksen rahoittamiseen.. harmi!






Innostus tapaamisen jälkeen oli huikea ja puhtia riitti, enkä jaksanut odottaa aamuun että pääsisin salille tekemään treeniä tosissani, joten repäisin illalla vielä reippaat Insanity-sessiot. Sen jälkeen olin jo aika kuitti ja kissat kainalossa olikin hyvä loikoilla hetki sohvalla ja lepäillä rauhassa. Seuraavana aamuna koittanut aikainen herätys ei oikeastaan tehnyt tiukkaa eikä lihaksetkaan ollut kamalan kovia kokeneen oloisia, mutta ulos kylmään maailmaan lähteminen teki todella pahaa, varsinkin kun bussi oli täynnä töihin meneviä ilopillereitä. Salilla oli onneksi todella hiljaista ja osan ajasta sain olla täysin ylhäisessä yksinäisyydessäni. Tänään siellä olikin hieman enemmän ihmisiä vaikka menin vielä aikaisemmin kuin eilen, mutta sain silti ähistä rauhassa laitteissa. 

Kuten toverini sanoi: onpa hyvä, että tämä salihommeli oli suksee. Motivaation taso oli jo valmiiksi hyvä, mutta nyt se vasta ampaisikin taivaisiin.





Rahasta puheenollen, syy siihen miksi tällä hetkellä olen niin rahaton raukka (no olisin kyllä muutenkin, phah) on  piakkoin koittava spesiaalimahtavuus: Interrail ystäväiseni Annen kanssa! Lähtö Eurooppaan koittaa 27.4. eli ihan kohta ja meitsi on aivan pähkinöissä. Paluu on 24.5. joten salijäsenyys on tauolla koko toukokuun. 

Reissussa en aio kyylätä turhan tarkkaan syömisiäni, sillä ruuasta nauttiminen kuuluu mielestäni asiaan. En tarkoita, että söisin päivät läpeensä rasvamättöjä, mutta esim. Italiassa aion herkutella jäätelöllä ja pitsalla potematta huonoa omaatuntoa! Kävelyä raskaan repun kanssa tulee varmasti ihan tarpeeksi, mutta jos koittaa tilaisuus vetäistä jonkinlaista treeniä ja olen voimissani niin varmasti käytän tuon tilaisuuden hyväkseni. Takuulla Annekin on ihan tyytyväinen jos pääsee meikäläisen naamasta eroon hetkeksi, kjäh!



Massuun ja sassiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti